En sund og proteinrig morgenmad baseret på chiafrø og kokosmælk, og pyntet med brombær, mandelstykker og havtornflager.
Ingredienser
- 2 dl Kokosmælk
- 2 spsk Chiafrø
- ½ tsk Vaniliesukker
- 2 spsk Yoghurt
Sådan gør du
- Rør kokosmælken forsigtigt med Chiafrø. Hvis du bruger alm. kokosmælk kan det være nødvendigt at tilsætte lidt ekstra væske i form af mælk el. vand, så chiafrøene har tilstrækkeligt væske at suge af. Prøv med ½ dl til en start.
- Tilsæt vaniliesukker.
- Sæt grøden i køleskabet natten over, og rør den let igennem et par gange indenfor den første time.
- Tag grøden ud af køleskabet næste morgen og rør den igennem.
- Tilsæt yoghurt og rør igen. Ønsker du en lidt sødere grød kan du tilsætte ½ spsk flydende honning derudover.
- Anret grøden i glas eller andet og server med frugt, mandler, honning eller hvad du har i køkkenet.