Supersunde Havtorn og Marcipan i muffins – hvorfor ikke…
Muffins med Havtorn og Marcipan
Ingredienser
- 220 g hvedemel
- 60 g grahamsmel
- 2 tsk bagepulver
- 1 ½ tsk natron
- 2 1/2 dl syrnet mælkeprodukt
- 150 g rørsukker
- 125 g smør
- 1 stk æg
- 1/2 dl havredrik
- 100 g marcipan
- 100 g havtorn
Sådan gør du
- Bland de tørre ingredienser – mel, bagepulver og natron og rørsukker
- Tilsæt syrnet mælkeprodukt og smeltet let afkølet smør
- Pisk ingredienserne sammen og tilsæt æg og havredrik
- Skær marcipanen i mindre stykker og rør det i dejen
- Vend forsigtigt havtorn i dejen
- Hæld dejen i dine valgte muffinforme, ca 2/3 fyldte forme
- Bages ved 200 ° i ca. 25 minutter – ved alm. ovn varme. Dejen kan være let, så juster din bagetid med plus/minus 5 minutter afhængig af hvilke og hvor store muffinsforme du bruger.