Den milde maj er kommet og med den de første og mest smagfulde rabarber. De kan bruges til uendelig meget, og her er de blevet brugt i en rigtig … [Læs videre...] om Rabarbertrifli
Du er her: Forside / Køkkentid
Food by Bergendorff
Den milde maj er kommet og med den de første og mest smagfulde rabarber. De kan bruges til uendelig meget, og her er de blevet brugt i en rigtig … [Læs videre...] om Rabarbertrifli
En sund og velsmagende ret, der kræver lidt tid at forberede, men som alle kan håndtere uden det store besvær, og som de fleste vældig godt kan lide. … [Læs videre...] om Jordskokkesuppe med bagt torsk, æble og jordskokkechips
Så bliver det ikke mere sommer end når der er radiser og purløg til et stykke mad med fynsk rygeost. Som fynbo er jeg vokset op med denne skønne … [Læs videre...] om Rugbrød med fynsk rygeost
Trods navnet er denne ret en klassiker på mange borde i påsken, og med rette da den er både let at lave og smager godt. Navnet har en madhistorisk … [Læs videre...] om Skidne Æg
En rigtig søndagskage baseret på den gamle "pund til pund" opskrift, tilsat citronskal, citronsaft og blå birkes. Nem at lave, smager dejligt og … [Læs videre...] om Citronkage med blå birkes
En superlet, lækker og sund snack eller forret lige til at servere på terrassen en lun sensommeraften - hvis du er så heldig selv at have figner i … [Læs videre...] om Ovnbagte figner med gedeost
M | Ti | O | To | F | L | S |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
"Hvilken dag er det i dag" spurgte Peter Plys. "Det er i dag" svarede Grisling. "Min yndlingsdag" sagde Peter Plys. — A.A. Milne