Sunde og velsmagende muffins med squash.
Squash Muffins
Ingredienser
- 1 dl Olie Oliven eller vindruekerneolie
- 125 g rørsukker
- 150 g hvedemel
- 50 g grahamsmel
- 2 æg
- 250 ml revet squash presset hårdt sammen
- 25 g valnødder
- 1/2 tsk natron
- 1 tsk bagepulver
- 1/2 tsk salt
- 2 tsk kanel
- 1 tsk kardemomme
- 1 tsk vanilie
Frosting
- 150 g flødeost
- 100 g vanilie skyr
- 1 spsk citronsaft
- revet citronskal ikke for meget
- 1 tsk flydende honning
Sådan gør du
- Start med at rive squashen groft – og pres lidt af væden ud hvis der er for meget væde i den revne squash.Bland de tørre ingredienser, hak valnødderne, og tilsæt olien og de to æg.Rør godt sammen.Bages ved 175 grader° alm. ovnvarme i ca. 20 minutter.
- Frosting:Rør flødeosten sammen med vanilieskyr, citronsaft, lidt revet citronskal og honningen.Pynt de afkølede squash muffins med din frosting og drys med lidt revet citronskal.Tips: Frostingen er lidt syrlig, så kom ikke for meget på den enkelte kage.