Food by Bergendorff
Det er rabarbersæson, og hvis du er en af dem der er vild med smagen af rabarber, så prøv denne is med tilsat rabarberkompot. Og er du frisk på et … [Læs videre...] om Rabarberis med basilikum
Den milde maj er kommet og med den de første og mest smagfulde rabarber. De kan bruges til uendelig meget, og her er de blevet brugt i en rigtig … [Læs videre...] om Rabarbertrifli
En sund og velsmagende ret, der kræver lidt tid at forberede, men som alle kan håndtere uden det store besvær, og som de fleste vældig godt kan lide. … [Læs videre...] om Jordskokkesuppe med bagt torsk, æble og jordskokkechips
Så bliver det ikke mere sommer end når der er radiser og purløg til et stykke mad med fynsk rygeost. Som fynbo er jeg vokset op med denne skønne … [Læs videre...] om Rugbrød med fynsk rygeost
Trods navnet er denne ret en klassiker på mange borde i påsken, og med rette da den er både let at lave og smager godt. Navnet har en madhistorisk … [Læs videre...] om Skidne Æg
En rigtig søndagskage baseret på den gamle "pund til pund" opskrift, tilsat citronskal, citronsaft og blå birkes. Nem at lave, smager dejligt og … [Læs videre...] om Citronkage med blå birkes