Æblerne begynder så småt at være modne, og denne æblesuppe er både nem at lave, smager godt og er en lidt anderledes måde at bruge frugten på. Den spises traditionelt med smørristede brødterninger og lidt flødeskum, her er den dog toppet med en noget sundere granola.
Ingredienser
- 500 g Skrællede æbler
- 1½ – 2 dl Vand
- 50 g Rørsukker
- 1½ dl Fløde
Sådan gør du
- Skræl æblerne, skær dem i både og kog dem i lidt vand
- Når æblerne er kogt, blendes suppen til en jævn masse
- Tilsæt 1½ – 2 dl vand og kog suppen op til den ønskede konsistens
- Tilsæt 50 g rørsukker og smag suppen til. Den skal ikke være for sød
- Pisk fløden en anelse til den stive side
- Server' suppen i dybe tallerkener, top med flødeskum og drys med granola eller evt. smørristede brødterninger.Opskrift på den granola der er brugt her på billedet findes her på siden